Ronjas små går upp i vikt

Efter födsel är det ofta en liten dipp i vikten innan valparna kommer igång, men dag 2 och 3 ska det gå uppåt – och det ser lovande ut. Den mista peppar/salttjejen har varit väldigt liten och blivit undanskuffad vid spenarna av de större syskonen. Men hon verkar pigg och vi hjälper henne några dagar för att se om hon kan hämta sig. Det ser ut som hon egentligen föddes lite för tidigt. Det kan bli så ibland i en kull att ett ägg mognade och befruktades senare inne i mammans mage.

Vi håller tummarna för henne och de andra, att de utvecklas fint och klarar de första dagarna som är mest kritiska.

Det ser ut som ”hela havet stormar” bland valparna när de är så många. De diar i 15-20 minuter och somnar, där de är. Då vaknar nästa gäng, diar och somnar. Och så håller det på! Ronja myser och vill inte lämna dem ens för att äta så vi serverar frukost och lunch ”på sängen”. 😍🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...